• Изработка на софтвер по нарачка, дизајн и изработка на веб сајтови, ревизија на ИТ инфраструктурата, планирање, консултации и поддршка!

Нашите услуги вклучуваат изработка на софтвер по нарачка, дизајн и изработка на веб сајтови, ревизија, планирање и поддршка на ИТ инфраструктурата како и консултантски услуги за употреба на ИТ со цел оптимизација на Вашите бизнис процеси и потреби.

Би сакале да ги слушнеме Вашите мислења, прашања и повратни информации! Испратете ни email на info@prymapps.com или употребете ја формата подолу!

РАЗВОЈ НА АПЛИКАЦИИ

ИТ ПОДДРШКА

ИТ КОНСАЛТИНГ

Контактирајте не за повеќе информации